Moje čísla

Zlatá čísla jsou vždycky zajímavá a taková kouzelná. Proč jinak by se jim říkalo zlatá čísla? Myslím, že toho má hodně společného taky magie nebo něco podobného. Já si totiž pamatuji, jak jsem si kdysi sázela sázenky a chtěla jsem vyhrát hodně peněz. No, kdo by taky nechtěl, že ano. Zlatá čísla proto byla moje magická a já jsem jim věřila, že jednou na sázence padnou a já budu hodně bohatá. Jenže moje zlatá čísla jsem sázela asi pět let a nikdy jsme nic velkého nevyhrála, tedy kromě pár stovek. A kdybych to měla všechno spočítat, tak jsem prodělala desítky tisíc!

Třeba jednou peníze vyhraji.

Ano, čtete správně. Kdybych nesázela a dával si peníze bokem, co bych dala za sázky, tak bych ušetřila tolik peněz, že by se mi z toho protočily oči. Byla jsme velmi v šoku. Zlatá čísla jsem pak už nechtěla dávat, ale musím říct, že jsem měla strach. Zlatá čísla jsme znala nazpaměť a měla jsem strach, že když je jednou nedám, tak padnou. A já bych se asi zhroutila, byla bych v šoku a skončila bych asi někde na psychiatrii. Nevěděla jsem, co mám dělat. Sázet nesázet? Nevím. A tak jsme si řekla, že si zajdu ke kartářce, která mi poradí. Zlatá čísla ona jistě bude znát a bude vědět, jestli má cenu je sázet dále a čekat na výhru.

Mám stále sázet?

A tak jsem byla u kartářky. Seděla jsme tam v její kouzelné židli a čekala jsem, co mi řekne. Musím říct, že ze začátku jsem se musela trochu smát, ale jenom v duchu, Jistě by mě kartářka vyhodila, kdyby tušila, že mám z toho jejího věštění srandu. Musím říct, že na tohle nevěřím, šla jsme tam spíše ze zvědavosti a taky na doporučení mé kamarádky, která tomu věří., No, kartářka si prvně vzala tři stovky a pak mi řekla, že mám sázet dál, že ta čísla do roka a od dne padnou. No, tak jsme si řekla, že to ještě zkusím, ten rok mě už nezabije. A zlatá čísla zatím ale nepadala. Kartářka si vzala tři sta korun za půl hodiny a já jsem ty peníze raději mohla rozsázet na sázenky. Bohužel, moje blbost. Stejně pochybuji, že kartářka něco ví. Jen jsem přišla zbytečně o peníze.